Wie zijn wij

Tuinhout Neerkant heeft zich de afgelopen 15 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van speeltoestellen in alle vormen en maten.

De speeltoestellen worden in de eigen werkplaats geproduceerd. Aanpassingen aan bestaande modellen zijn hierdoor eenvoudig en zonder grote meerprijs te realiseren. Onze website geeft een goede indruk van wat we zoal maken. Uiteraard bent U ook van harte welkom op ons showterrein, hier hebben we een tiental verschillende modellen opgesteld staan en aan de hand van ons fotoboek kunnen we U vrijwel alle mogelijkheden laten zien.

De speeltoestellen bestaan uit prefab panelen, 75% van het speeltoestel is al voor-gemonteerd in onze werkplaats. Montage ter plaatse levert hierdoor geen problemen op.

De standaard speeltoestellen zijn voorzien van een duidelijke montagehandleiding en alle bevestigingsmaterialen.

Verkoop

Bestellen van de speeltoestellen kan bij ons op het showterrein in Neerkant (NL), via de internetsite, via e-mail of telefonisch.

Omdat de speeltoestellen op bestelling worden gemaakt kennen wij een lever/afhaaltijd van 1 tot 2 weken. Door drukte kan deze levertijd in de maanden maart t/m juli oplopen tot 5 weken.

De speeltoestellen van Tuinhout Neerkant kennen het hele jaar door een vaste prijs. Wij hanteren kleine marges waardoor we geen ruimte hebben voor kortingen of andere acties.

Vervoer/Levering

Alle getoonde prijzen op de website zijn afhaalprijzen. De speeltoestellen kunnen uitsluitend in Neerkant (NL) afgehaald worden. Voor het vervoer moet U rekening houden met voor-gemonteerde panelen van 3.30x1.50m. Wij adviseren daarom een aanhangwagen van minimaal 2.40x1.20m(lxb).

Wij bieden ook de mogelijkheid tot het bezorgen van de speeltoestellen in Nederland, België en Duitsland. De kosten voor bezorging zijn afhankelijk van de afstand. Vraagt U ons vrijblijvend, telefonisch of via e-mail, naar de kosten voor het bezorgen in uw woonplaats.

Foto vervoer Speeltoestel

Montage

Wanneer U ervoor kiest het speeltoestel te laten bezorgen door Tuinhout Neerkant, dan kan de chauffeur U ook helpen met de montage. Er dient dan hulp aanwezig te zijn, samen met onze chauffeur monteert U dan het speeltoestel. Afhankelijk van de grootte van het speeltoestel en de omstandigheden ter plaatse zal de montage zo’n 3-5 uur in beslag nemen. De kosten voor montage worden per uur berekend, het is daarom ook mogelijk dat we slechts 1 of 2 uurtjes helpen waarna U het gemakkelijk zelf kunt afmaken.  

Een andere mogelijkheid is dat we met twee medewerkers ter plaatse komen en zo de complete montage van het speeltoestel verzorgen.