Van 23 december t/m 6 januari gesloten!
+31 (0) 77 466 0966

Speeltoestel Balkon 280 - speelhuis


Het speeltoestel Balkon is een basis speeltoestel uit ons assortiment dat vele mogelijkheden en uitbreidingen kent.


De afmeting van de speeltoren is 276x148x330cm (lxbxh). De afglijhoogte van het speeltoestel is 150cm, vanaf hier vertrekt een 3 meter lange glijbaan welke leverbaar is in 5 verschillende kleuren.


Standaard wordt dit speeltoestel uitgevoerd met een trap met vlakke anti slip treden en glijbaan aan de voorzijde. Het speelhuisje is uitgevoerd met 2 ramen en een deuropening. De ramen zijn aan voor- en achterzijde geplaatst. De deuropening is links onder het balkon geplaatst. 


De binnenzijde van het huisje is voorzien van een tafel en twee bankjes.


Als optie is het mogelijk een deur of luikjes aan de ramen te plaatsen. De luikjes kunnen worden uitgevoerd met een hartje of ster.  


Bij de bestelling kan er gekozen worden om een aanbouw schommel toe te voegen. De prijzen van de schommels zijn exclusief kunststof schommelzitjes, deze kunnen besteld worden onder de kop ''Accessoires''. Mocht je een andere kleur of variant wensen vraag dan naar de mogelijkheden. De apenrek uitbreiding is elders op de website te bestellen. 


Vraag naar de mogelijkheden om het speeltoestel uit te breiden met diverse klimmogelijkheden zoals een klimwand, klimmuur of glijstang. Getoonde accessoires zijn standaard niet ingebrepen, deze kunnen elders op de website besteld worden.


Getoonde prijzen zijn afhaalprijzen. Voor een opgave van de leverkosten zie 'Afhalen of Bezorgen'

Speeltoestel Balkon 280 - speelhuis

Bezorgtermijn (dagen): 15

Onderdelen

  • 270x150
  • balkon
  • glijbaan
  • zitje
€ 1.230,00

* Verplichte velden