+31 (0) 77 466 0966

Speeltoestel Rondzit met 3 dichten wanden


De afmetingen van het speeltoestel is 150x150x330cm (lxbxh).  De afglijhoogte van het speeltoestel is 150cm, vanaf hier vertrekt een 3 meter lange glijbaan die leverbaar is in 5 verschillende kleuren.


Standaard wordt dit speeltoestel uitgevoerd met een trap met vlakke anti slip treden en glijbaan aan de voorzijde. In overleg en tegen kleine meerprijs is het mogelijk trap en/of glijbaan te verplaatsen naar zij- of achterkant.


Bij het speeltoestel Rondzit onder dicht hebben we de rugleuningen van het standaard speeltoestel Rondzit doorgetrokken tot de eerste verdieping. Het prettige van grote zitbanken met het knusse van een dicht speelhuisje is hier gecombineerd. De wanden links en rechts zijn voorzien van een raampje met roedeverdeling. 


Een aanbouwschommel kan zowel links als rechts van het speeltoestel geplaatst worden. De prijzen van de schommels zijn inclusief schommelzitjes en deze worden standaard in de kleur van de glijbaan meegeleverd. Op de foto een zwevende schommelbalk (deze is niet geschikt voor zware en/of grote schommels)


Accessoires elders op de website verkrijgbaar.


Door productontwikkeling kan het speeltoestel in detail afwijken van de foto's
Getoonde prijzen zijn afhaalprijzen. Voor een opgave van de leverkosten zie 'Afhalen of Bezorgen'

Speeltoestel 150 - rondzit speelhuis

Bezorgtermijn (dagen): 10

Onderdelen

  • 150x150
  • glijbaan
  • zitje
€ 905,00

* Verplichte velden