Speeltoestel in de tuin

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Speeltoestel voor in de tuin

Wilt u online een goedkoop speeltoestel, speelhuis, schommel of zandbak kopen? Bij ons vindt u alles van kwalitatief hoogwaardige schommels, zandbakken en vele houten speeltorens. Ontdek de vele mogelijkheden die Tuinhout Neerkant heeft voor het samenstellen van speeltoren met glijbaan tot een houten schommel.

In onze webshop vindt u een groot assortiment aan op maat gemaakte speeltoestellen, speeltorens, glijbanen, zandbakken en schommels. Voor iedere ruimte groot of klein is, heeft Tuinhout Neerkant wel een speeltoestel of schommel die in de tuin past. Speeltorens met schommels en glijbanen van Tuinhout Neerkant zijn geschikt voor kinderen tot een leeftijd van zo’n 12 jaar. Onze speeltoestellen hebben een standaard afglijhoogte van 1.50m. Op aanvraag is het ook mogelijk een speeltoestel te maken met platformhoogte 1.25m. In grote tuinen kunt u verschillende speeltoestellen met elkaar combineren door ze te koppelen met bijvoorbeeld een hangbrug.

Daarnaast heeft Tuinhout Neerkant een breed aanbod om uw speeltoestel uit te breiden met bijvoorbeeld klimwand, klimnet, glijstang of klimstangen.

Tuinhout Neerkant biedt vele mogelijkheden om uw eigen speelparadijs in uw tuin te creëren! Wilt u uw speeltoestel naar verloop van tijd uitbreiden? Dit is geen enkel probleem! We adviseren u graag over de vele mogelijkheden.

Voor de kleinere tuin biedt is een speeltoestel zonder glijbaan en/of een uitkomst.

Alle speeltoestellen worden in grote voorgemonteerde panelen aangeleverd. Montage van de speeltoren levert dan ook geen problemen op. Daarnaast kunt u, indien gewenst, uw speeltoestel laten leveren en monteren door de ervaren monteurs van Tuinhout Neerkant, het speeltoestel zal vakkundig in uw tuin kan geplaatst worden. Om de kosten te drukken is het ook mogelijk dat u hier zelf bij helpt. Stuur ons gerust een berichtje of mail met uw wensen, naam/adresgegevens dan sturen we u een passende offerte.

Voor meer inspiratie kunt u ook een kijkje nemen op onze facebookpagina of instagram-account.