+31 (0) 77 466 0966

Speeltoestel 150 met smal balkon


Het speeltoestel 150 is een basis speeltoestel uit ons assortiment dat vele mogelijkheden en uitbreidingen kent. Dit basis speeltoestel is uitgebreid met een balkon voor de trap of glijbaan. Voordeel hiervan is dat de glijbaan niet zover de tuin in komt. 


De afmetingen van het speeltoestel zijn 212x150cm. De afglijhoogte van het speeltoestel is 150cm, vanaf hier vertrekt een 3 meter lange glijbaan welke leverbaar is in 5 verschillende kleuren. De nokhoogte van het speeltoestel is 3.30m.


Standaard wordt dit speeltoestel uitgevoerd met een trap met vlakke anti slip treden en een glijbaan in kleur naar keuze. 


De onderzijde van de speeltoren is uitgevoerd met een houten vloer en hekwerk. De ingang van het hekwerk zit aan de voorzijde tussen trap en glijbaan. 


Het speeltoestel 150 is geschikt om uit te breiden met een aanbouwschommel. Op de foto een zwevende schommelbalk(deze is niet geschikt voor grote/zware schommels). De prijzen van de schommels zijn inclusief schommelzitjes en deze worden standaard in de kleur van de glijbaan meegeleverd. 


De toren leent zich er uitermate voor om uitgebreidt te worden met bijvoorbeeld klimwand, klimnet of brandweerpaal. 


Door productontwikkeling kan het speeltoestel in detail afwijken van de foto's
Getoonde prijzen zijn afhaalprijzen. Voor een opgave van de leverkosten zie 'Afhalen of Bezorgen'

Speeltoestel 150 - smal balkon

Bezorgtermijn (dagen): 10

Onderdelen

  • 212x150
  • glijbaan
  • hekwerk
€ 810,00

* Verplichte velden