+31 (0) 77 466 0966

BormaWachs_logo

Holzwachs Lasur    -    Log sealer    -    No grey

Holswachs Lasur

Holzwachs Lasur is een zijdeglans waxafwerking, voor zowel binnen als buiten, op basis van natuurlijke olie, wax en hars. Het dringt diep het hout binnen en vormt aan het oppervlakte een decoratieve, elastische beschermlaag.
De Lasur is waterafstotend, ademend en schilfert niet. Het bevat UV-filters voor houtbescherming tegen zonlicht. Wij adviseren 2 of 3 lagen aan te brengen.

Holzwachs Lasur is uit voorraad leverbaar in de kleuren: Clear, White, Black (ebony), Oak, Grey, Blue, Red, Green, Yellow en Pink.

Log sealer

Hoge taaiheid acryl isolator, gemaakt om het hout te beschermen. Het vermindert vochtabsorptie en voorkomt hiernaast ook de vorming van schimmels en algen. Het verleent het een langere levensduur aan het buitenhout. Volkomen transparant, heeft het een uitstekende weerstand tegen UV-stralen; hoge taaihied, om druip verschijnselen te voorkomen. Ook geschikt om scheuren in het hout te vullen.

Logsealer

No Grey

Speciale formule op waterbasis om de originele houtkleur te herstellen. Verwijdert de door verwering veroorzaakte vetten. Geschikt voor buitenterrassen, dekken, tuinmeubelen en in het algemeen voor al het andere tuinhout. Zowel geschikt voor handmatige reiniging als ook mechanische reiniging.

Nogrey